Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Receita de bolo de banana passa com farinha de banana verde

Saudável e delicioso, o bolo de banana passa substitui o trigo pela farinha de banana verde. Macio, saboroso e ainda sem lactose e sem glúten, ideal para quem possui restrições na dieta ou apenas quer optar por uma alimentação mais natural. Confira a receita abaixo.

 

INGREDIENTES

200g de Banana Passa TROPDAN
4 Bananas Nanica
2 xícaras (chá) de açúcar
1 xícara (chá) de óleo
4 ovos
Cravo (a gosto)
Canela em pó (a gosto)
2 xícaras (chá) ou 130g de Farinha de Banana TROPDAN
2 colheres (sopa) de Fermento em Pó

MODO DE PREPARO

Bata no liquidificador a banana nanica, açúcar, óleo e os ovos. Despeje a mistura em uma tigela e acrescente a banana passa TROPDAN picada em cubos pequenos, farinha de banana, fermento em pó, cravo e a canela. Misture bem todos os ingredientes. Depois coloque em assadeira untada e enfarinhada para assar.

Dica: depois que picar a banana passa jogue um pouco de farinha de banana para ela se soltar.

Facebook
Twitter
Email
Print

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *